Beste Hootchie Koe Festivalgangers!

Op 23 maart 2020 heeft de overheid alle evenementen tot 1 juni verboden i.v.m. het ‘Corona Virus’. Hootchie Koe kan hierdoor helaas dit jaar niet plaats vinden en daar balen we enorm van.

Onze organisatie heeft de laatste maanden keihard gewerkt om een prachtig festivalprogramma in elkaar te zetten en onze vrijwilligers waren al druk aan het bouwen met verschillende decors die ons festival elk jaar weer de ‘Hootchie Koe’ uitstraling geeft. Maar niet getreurd. Wij hebben besloten om het Hootchie Koe festival volgend jaar 7, 8 en 9 mei 2021 opnieuw te gaan organiseren.

Alle verkochte kaarten blijven geldig voor volgend jaar en we zouden het heel fijn vinden dat jullie dan weer komen om het Hootchie Koe festival met ons te vieren. Je steunt ons hiermee enorm!

We zullen alles op alles zetten om het complete voor dit jaar geboekte programma mee te nemen naar 7, 8 en 9 mei 2021. O.a. Van Dik Hout heeft al bevestigd dat zij komen en Waylon reageert binnenkort. We houden je hierover op de hoogte!

Wil je liever je geld van de kaart terug, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Stuur een mail met je bankrekeningnummer naar boe@hootchiekoe.nl.

Liever hadden wij jullie een vrolijker bericht willen sturen, maar het is zoals het nu is.

Hopelijk blijven jullie allemaal gezond en zien we elkaar volgend jaar weer bij de 5e editie van Hootchie Koe 2021.

Vriendelijke boetjes en sterkte in deze tijd!

Tom Wolterinck en Marco van de Aar