Menu

Hootchie Koe Voorronde 2018

UPDATE De grote winnaar is ‘Boogie Monster’. Hele gave band! Zij spelen vrijdagavond op Hootchie Koe.
De 2e winnaar is ‘Wednesday Smiles’. Zij openen het festival vrijdag.

 

Op 21 april 2018 zal de strijd voor een podiumplek op Hootchie Koe 2018 om 20.00 uur losbarsten bij zaal/café de Olde Mölle in Varsseveld!

4 Bands zullen die avond een geweldig optreden laten zien. Het publiek en een jury zal bepalen wie er een plek op Hootchie Koe 2018 gaat bemachtigen.
De winnaar van de voorronde krijgt ook nog uit handen van Dick Kemper een volledige opnamedag in de S&K studio aangeboden. Ze kunnen hier een professionele demo opnemen om hun promotie een extra boost te geven. Popgilde zal de band hierin begeleiden door ze een coaching traject aan te bieden. Als kers op de taart krijgt de winnaar een fotoshoot aangeboden door ArresPhoto Varsseveld.

De 4 bands van deze avond zijn:
7Tools
Boogie Monster
The Wet Belles
Wednesday Smiles


Boogie Monster
In de schaduw van hun geliefde Deventer brouwden de vijf mannen van Boogie Monster een uniek recept: groovy rock ’n roll. Swingende bluesrock met een snufje psychedelica en een scheutje soul.
Geïnspireerd door de grootmeesters uit de jaren 60 en 70 van de vorige eeuw brengt Boogie Monster in de herfst van 2017 de eerste ketel catchy songs naar de Nederlandse podia.

https://www.boogiemonster.band
https://www.youtube.com/watch?v=ogBoYk7bKKs

The Wet Bellies
Wet Bellies is een band uit Zelhem en Varsseveld. Deze band bestaat uit drie 'jonge honden' die overal in de Achterhoek de podia op de kop willen gaan zetten. Zoals Herman Brood in zijn jonge jaren vaak op zijn kop ging staan gaan deze gasten nog een stapje verder door met salto's en flikflakkend over het podium te stuiteren. De band speelt Grunge, Hard Rock & Punk en laten Nirvana hierbij verbleken.

https://www.facebook.com/thewetbellies/
https://www.youtube.com/watch?v=A1CPjVUqqUk

7Tools
De metal band uit voornamelijk Ulft en Aalten, maken uitsluitend eigen muziek, en zijn in begin 2018 bezig met hun "High Octane Tour".
7Tools laat zich inspireren door bands als Korn, Godsmack en Disturbed. 
Beukende ritmes, aangevuld door stuwende gitaarpartijen en afgemaakt door rauwe vocalen.

https://nl-nl.facebook.com/7Toolsmusic/
https://www.youtube.com/watch?v=Q7atmmupK70
 

Wednesday Smiles
Een dynamisch gezelschap, inspirerend, vernieuwend maar ook tijdloos.
Pop/ blues/ soul/ rock.

https://nl-nl.facebook.com/wednesdaysmiles/