Menu

Jazztrio Theo de Vries met special guest Sazz Leonore

Het Theo de Vries Trio/Quartet kenmerkt zich door een Jazzy Mix van Diana Krall, Michael Bublé, Tony Bennett, Amy Winehouse, Sting en Bruno Mars en Jazz stukken van o.a. Duke Ellington, Sonny Rollins, Miles Davis en Antônio Carlos Jobim. Jazz klassiekers en Popsongs worden in een eigen jasje gestoken wat een ontmoeting met deze drie enthousiaste musici tot een Cooljazz ervaring maakt voor jong en oud.

De prachtige zwoele stem van Sazz, begeleid door het Theo de Vries jazztrio, laat jou genieten van prachtige melodieuze jazzballads en swingende jazzstandards.

Sazz Leonore (Haarlem, 27 september 1989) is één van de nieuwe generatie jazz-zangeressen die ons land rijk is. De jazzy sound heeft haar absolute voorkeur.

Soul & Jazz talent van NPO radio 6
Naar aanleiding van haar single Reckless Smile is Sazz door NPO 6 uitgeroepen tot Soul & Jazz Talent. Uit het juryrapport: ”Op haar eerste single combineert ze haar zwoele stem perfect met de jazzy sound van haar band. In dat jonge lichaam herbergt Sazz oude jazzgrootheden als Ella Fitzgerald en Billie Holiday en wij vinden het bemoedigend dat een nieuwe generatie zangeressen het muzikale stokje overneemt.”

Sazz Leonore – Zang
Theo de Vries – Piano
Beinte Groen – Drums
Jurgen van der Sluis - Contrabas