Fasten your seatbelts! It’s time to Rock & Roll!


Deze explosieve no-nonsense hardrock band uit Overijssel komt je omver blazen met hoge energie, positiviteit en aanstekelijke nummers.
Met catchy riffs, snoeiharde drums en een attitude van 'heb ik jou daar' is Roundabouts een act die je niet snel zal vergeten.

Gooi de puurheid, energie en felheid van bands als Airbourne, AC/DC en Halestorm in een blender en het begint al verdacht veel weg te krijgen van deze soon-to-be powerhouse in de scene.

Het debuutoptreden was in april 2023, en sindsdien is er veel gebeurd.
De eerste single met videoclip "Outta Your Mind" is verschenen op 15 maart 2024 en kon rekenen op veel aandacht. Een nationaal radiodebuut volgde slechts 2 dagen later, en ook is de track op de radar gekomen van o.a. KINK FM en NPO Radio 2. Verschillende radiostations in Nederland maar ook in het buitenland pikken hem op en geven hem aandacht.
Op aanvulling van de single release staan er al een heel aantal toffe shows geboekt voor 2024. Er werden al 2 shows op het grote Paaspop gespeeld, een show in het haast legendarische Burgerweeshuis, en er staan er nog veel op de planning op o.a.Zeeltje Rock waar het podium zal worden gedeeld met grote acts zoals Jett Rebel, Wild Romance en Vandenberg.

Met een dikkere sound dan ooit zijn zij klaar om de wereld te veroveren!